Besteld u online en u bent niet thuis ? Wij hebben de oplossing!

Pakketdiensten leveren tegenwoordig dagelijks in het hele land meer dan tien miljoen pakketten uit – met een duidelijk stijgende trend. Met name het aantal pakketten dat aan particulieren wordt geleverd stijgt enorm en beslaat inmiddels al meer dan de helft van het totale volume bezorgingen. Met de myRENZbox – de pakketkastenunit speciaal voor woon- en appartementencomplexen – heeft Renz een innovatieve oplossing ontwikkeld. Dit is onze reactie op de groeiende behoefte en zal de pakketbezorging in de toekomst duurzaam veranderen.

myRENZbox pakketkast 

Dynamische kasten met uiteenlopende afmetingen maken de myRENZbox tot een zeer flexibele pakketkasteninstallatie voor zowel bewoners als bezorgers. Het gebruik is dankzij de digitale koppeling van logistieke processen van toonaangevende pakketdiensten bijzonder eenvoudig.

myRENZbox postkastenunit

In de productlijnen BASIC en PREMIUM kan de myRENZbox indien gewenst worden uitgerust met postkastenunits, als optie ook met een elektronisch slot.

myRENZbox digitale naamplaat

In de productlijnen BASIC en PREMIUM kan de postkastenunit worden uitgerust met het myRENZbox digitale naamplaat. Hiermee is het intelligente overdrachtssysteem compleet.

myRENZbox Digitale- bel

In de productlijnen BASIC en PREMIUM kan de myRENZbox digitale bel direct in de bedieningseenheid van de unit worden geïntegreerd. De bezoeker kan dan via het touchscreen eenvoudig de gezochte bewoner vinden: de namen worden overzichtelijk gepresenteerd in een alfabetische lijst.

myRENZbox Koelvak
De productlijn BASIC kan indien gewenst worden uitgerust met de nieuwe koelvakken. Hiermee kunnen de bezorgdiensten bv. ook levensmiddelen direct via de myRENZbox bezorgen. De kasten met koelvak zijn leverbaar in verschillende temperatuurzones – gekoelde of diepgevroren artikelen kunnen dan zonder problemen worden geleverd.

at kan de myRENZbox?

 

Multifunctionele toepassing

De myRENZbox is een intelligent overdrachtsplatform voor pakketten en ook alle andere goederen. Door de flexibele netwerkmogelijkheden van het myRENZbox-systeemplatform met bijvoorbeeld verschillende bezorgers, bezorgdiensten, logistieke systemen, webshops of software voor huismeesters is de myRENZbox multifunctioneel toepasbaar.

 

Ontvangen en ophalen, de klok rond

Met de myRENZbox wordt het ontvangen en versturen van pakketten van huis uit heel gemakkelijk want er hoeft niemand voor thuis te blijven. Bezorging en retourzending is mogelijk met alle pakketdiensten – 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

Eenvoudig te gebruiken

De bezorgdiensten, de huismeester en de bewoners zijn via het systeemplatform direct met elkaar verbonden. De bediening vindt plaats via de touchdisplay van de unit, het myRENZbox portal voor de gebruiker resp. exploitant en de myRENZbox-app.

 

Universele koppeling en gebruik

Microsoft en Red Hat vormen de technische basis voor de universele koppeling en het gebruik van de unit. De myRENZbox-app is voor iOS-, Android- besturingssystemen verkrijgbaar.

 

Individueel te configureren

Dankzij de digitale besturing kunnen in grootte verschillende vakken dynamisch worden gebruikt, al naar gelang de omvang van het betreffende pakket. Hoeveel pakketkasten er nodig zijn, wordt berekend aan de hand van het aantal bewoners van het complex en hun individuele behoeften. De intelligente myRENZbox pakketkastenenunits zijn beschikbaar in alle groottes, kleuren, vormen en varianten en kunnen passend bij de unit worden geconfigureerd.

myRENZbox post – en pakketkastenunits van de toekomst

Zo eenvoudig is het!

Pakketten ontvangen…..

Pakketbezorging

De bezorger brengt het pakket naar het adres van de bewoner. De pakketkastenunit is goed herkenbaar aan het opschrift myRENZbox. Met behulp van de handscanner krijgt de bezorger – dankzij de mogelijke integratie van bezorgprocessen – toegang tot de myRENZbox en plaatst het pakket in een box met de juiste grootte.

Melding komt binnen

De bewoner ontvangt in de myRENZbox-app een melding via SMS, e-mail of via een pushbericht.

Pakket ophalen

Nu kan de bewoner het pakket op elk gewenst moment ophalen. Hij of zij identificeert zich via de myRENZbox-app, een PIN of met de elektronische sleutelchip. De box wordt geopend en het pakket kan worden uitgenomen.

…en verzenden

Identificatie

Eenmaal bij de myRENZbox identificeert de bewoner zich via de myRENZbox-app, met de PIN-code of met de elektronische sleutelchip.

Grootte van de kast kiezen en pakket plaatsen

Op het touchdisplay van de myRENZbox bedieningseenheid kiest de bewoner de pakketdienst en de juiste pakketkastgrootte. Hij plaatst het voldoende gefrankeerde of met een retoursticker beplakte pakket in de pakketkast die nu opengaat.

Pakket wordt opgehaald

De pakketdienst die de opdracht heeft ontvangen, identificeert zich via zijn handheld en de pakketkast gaat open. Het pakket kan u worden uitgenomen en worden verzonden of geretourneerd.

Melding komt binnen

De bewoner ontvangt een melding voor afhalen in de myRENZbox-app via SMS, e-mail of via een pushbericht.