Garantie

Garantie op Renz postkastenunits

Onze producten worden gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking, corrosiebestendige materialen en een lange levensduur, dit geldt zowel voor een vrijstaande postkast van RVS-316 V4A, een pakketkast of een postkastenunit. Dat betekent voor u niet alleen 10 jaar volledige garantie tegen doorroesten maar u heeft daarom ook de mogelijkheid om u kosteloos te registreren voor een 5-jarige garantie tegen materiaal- en fabricagefouten. En dat gaat heel eenvoudig.

Nu kosteloos garantie krijgen

Wij geven u 5 jaar garantie tegen materiaal- en fabricagefouten* van onze producten wanneer u zich kosteloos registreert. Om in aanmerking te komen voor de garantie op een postkasten- of pakketkastenunit, moet het bij ons aangeschafte product binnen 3 maanden na levering via mail** worden geregistreerd. Hierbij hebben wij behalve het order- en positienummer dat u kunt vinden op de sticker in de unit, ook de met een gemarkeerde gegevens nodig. Het order- en positienummer staat overigens tevens vermeld op de factuur en de vrachtbrief.

Let erop dat de 10-jarige garantie tegen doorroesten zonder registratie geldt.

Details over de 5-jarige garantie tegen materiaal- en fabricagefouten en de 10-jarige garantie tegen doorroesten vindt u in de garantievoorwaarden.
* niet van teopassing op Renz Budget

**info@renzgroup.nl